Friday, 21 December 2012

Blogger Paling Santai 2012: Cenderahati Pertama Santai Leeza"

salam , 

Ok mari lah kita mengeratkan silaturahim sesama blogger semua , Aku nk habaq ni aku sudah ikot satu Blog Paling Santai 2012 :


                                                                        SINI

Di Pendekkan cerita , mane aku jumpe contest nie dari rakan  Politeknik aku dahulu , cik COmel Nanie Zainuddin :) ,


Thursday, 20 December 2012

"Diploma sudah tamat"

salam
hye diary ku , yeye je aku nie hehe :D
ha ..ye btl tak sangke, nk taknk TAMAT sudah diplomaku , ALHAMDULILAH :d , serius tak percaya ,
berkat doa ibu ayah , kwn2 dan diri :) syukur,.Sekarang ni aku kerja dengan abang aku dulu , sementara tunggu kerja yang elok  + ada jugak mohon ijazah .intake awl tahun 2013. Harap2 dapat lah , mmg dalam perancagan nk sambung jugak ijazah :d , . Kalu aku dapat yang full time , ok lah , kalu part time aku mohon UTM johor saje, harap2 dpat lah :) , semangat nk sambung belajar ni takkan pernah padam :) ameen

   Untuk si dia , awk sye doakan awk pong sambung k :) , ingt tak lame je awk rezeki awk :) , cayok2. pas ijazah  kita teruska dgn rancangan kita haha miang sudah :) YA ALLAH  lame lagi 4 tahun lagi :D  insya ALLAH ..
Tak sbar nk menunggu konvo , harap di percepatkan bulan 4 nie hehe sbb itu hari  keembiraan untuk mak ayah aku :D hehe
.. sya harap awk datang jugak ok :d..
Konvo awk t sya dtg shah alam..

Sunday, 9 December 2012

" Disember yang indah"

Salam ,
hai berabad lama jugak , saya tak isikan sesawang blog ni. Maklum lah , semester last rito.. AHMALDULILah .. yang penting ku lepas final projek rito . Sekarang , hanya tunggu final resutl exam . lagi 2 jam ni , semasa aku menulis blog ni * aceh poyo je ayat. ayo..kering ayat dah ..dah nk balik penang jugak tak lame lagi , INSYA ALLAH , as org yang berkerjaya :') . Lepas uh , sambung belajar, kalu de rezeki ...tak sabar rasenye :)  . Rindu ku dengan si HIJAU Jmm , awk di sana jge diri ok :) ,


p/s: rindu persahabatan kita ,, kawan ..sudi bacalah blog nie
ade rezeki aku update lagi
..

 ku nampak tenang di luaran , tapi hati HANYA ALLAH sahaja yang tahu