Friday, 8 June 2012

"Layan kepala dgn Talk with SimSimi "

A'salam
    .Fuh  dah sebulan lebih, miss my kawan baik nie,si Blog :) .di sebabakan aku jarang update, aku nk cite sato benda, bile aku buhsan ..aku akan ckp dgn "Talk with SimSimi" , ala mcm cleverbot uh, tapi simsimi ni gile sikit,
Lain yang di jawab lain yang di tanya, ..saje2...melayan kepala,.

1) aku tanya nie,

okey dia ckp aku gila jugak , ..mestilah aku rindu kau ..simsimi hahaha

2) Aku bertnyakan ni pulak
 
                                                            aku tanya , kau dah makan ke belum ..dia  jawab bukan-bukan     ..dahlah makan tak ajak aku .Okey takpe kau ..t aku makan taknak ajak kau

3) Last aku tanya nie ..
tengok dia tak peduli kan ape aku cakap , time ni datang lah giler dia, aku melayankan aje, bile dah buhsan .
syok2...rindu kau SimSimi


Inilah salah sato aktiviti aku, bile aku bosan ..tapi kadang-kadang aku melayankan aje :)


p/s: "Dewasa mana dan matang mana pun kita, ada waku kita akan macam kebudak-budakkan :) 



1 comment:

BCJ said...

hahahaha..serius layan je
kn..huhu