Wednesday, 26 October 2011

" Semuanya dari diri sendri "

Salam ...




."andai kamu berubah sebab orang tersayang..kamu jadi baik sebab orang tersayang..once,bila orang tersayang dah takde ade sebab lagi ke utk kamu berubah??...berubah lah atas dasar diri sndiri..sebab bila berubah kerana dri sndri,.kebaikan tu akan kekal sebab KEIKHLASAN..."-INsya ALLAH -



p/s: "peringatan bersama :D "

Wednesday, 19 October 2011

" "Smile for Wordless Wednesday # 9 : "Berserdahana..sudah "

Salam 




Ade bf yang HOT-HOT tak menjamin mase depan pun buat ape,
 eloklah cari yang biase-biase, yang penting dia ikhlas menyayangi kita and tak mudah lupa diri sejauh mana atau setinggi mana pun dia berada. 
Pilihlah pasangan dengan menggunakan hati, bukan pada paras rupa semata. :)

p/s: hanya untuk ...hiburan .tiada mengena antara hidup atau mati ..

Sunday, 16 October 2011

" Terima kasih sahabat"

 Salam 


           Terima kasih kerana menjadi sahabat aku,...takkan aku lupakan ...k ...walaupun kita berkenalan di mana pun, aku hargai ..setiap perkenalan ..dan persahabatan kita..walaupun kita tak pernah bertemu,,,aku hargai kau..Aku harap satu hari nanti..dpt kita ketemu SAHABAT ....kerana kau...aku menagis kerana kau aku gembira.. :D  Tidak de apa..yang aku boleh, bagi kau..hanya doa semoga kau selamt dia mana pun, dan bahagia..-AMin





p/s: Semoga semua ....bahagia :D

Friday, 14 October 2011

"Sentiasa ..toleh ..kehadapan "

Salam .....










‎"don't look back"

::bukan mudah nak mengubah diri dari jahat kearah kebaikan,tp yang mana da terdetik utk menghijrahkan diri...teruskanlah,sungguh tiada erti penyesalan melainkan kekuatan utk bersabar dalam menerima pertarbiyyahan dari Allah swt.Sabar dan terus sabar serta azam yang tinggi utk jadi lebih baik dari semalam::

♥♥♥



p/s: pesanan dan ..nasiht dari serorang rakan :)  ..terima kasih... ( tq ,,,Along )

Wednesday, 12 October 2011

" "Smile for Wordless Wednesday # 8 "

Salam ...
 * kemajuan di masa depan :D


Tidur mu mesti terlena :D





                                                    * credit to you tube

p/s : daya saing yang sihat :D

Wednesday, 5 October 2011

Spontaneous Thursday #4

Salam 


         "Tak semua kenangan itu manis , kadang kala ianya pahit ."
. Walaubagaimanapun , ia tetap akan menjadi 1 kenangan yg mustahil utk kita lupakan .
. Sila menghargai & Terima kasih utk segala kenangan itu...
 
Credit : JOm SEwa BUku
 
p/s: takkan pernah putus atas..

Tuesday, 4 October 2011

" why "

Salam
...
             kenapa..kenap..kenapaaaaaaaaa..serabut tol lah pale...nk ptos je pale...sato2...sato...sato..tet....mepek banyk dlm blog nie..kali ni sudut...merepek...sgt2......lagi sebulan lebih aku nk habis li ...wah tlong percepatkan wakto tak sbor2...sgt2...tak sabar... :) ..


sila dgr lagu  nie...sape2 yang terasa k....




Maaf, ku telah menyakitimu
Ku telah kecewakanmu
Bahkan ku sia-siakan hidupku,
Dan kubawa kau seperti diriku

Walau hati ini t'rus menangis
Menahan kesakitan ini
Tapi ku lakukan semua demi cinta
[ Lyrics from: http://www.lyricsmode.com/lyrics/k/kerispatih/demi_cinta.html ]
Akhirnya juga harus ku relakan kehilangan cinta sejatiku
Segalanya t'lah ku berikan
Juga semua kekuranganku

Jika memang ini yang terbaik
Untuk diriku dan dirinya
Kan ku t'rima semua demi cinta

Jujur, aku tak kuasa,
Saat terakhir ku genggam tanganmu
Namun yang pasti terjadi,
Kita mungkin tak bersama lagi
Bila nanti esok hari
Ku temukan dirimu bahagia


p/S: entry diary sedikit. cm jiwang..maaf...if ade yg meluat..cepat2..pangkah k......moga ..hati...di lembutkan...