Thursday, 11 August 2011

“Segmen Zana : Salam Ramadhan“

Salam ..
heheh bukan tamak sje mencuba ..kali ni Segmen sempena BUlan Ramadhan .. Di taja oleh cik ZAna.. TAhu segemen ni dekt .. FB ..daam Sahabat blogger..Thanks to tuan segmen sbb , bg tau pasal segmen ni .. Nak join segemen ni senang jerk ...hanya perlu seperti yang dibawah :)


SYARAT SYARAT :
  1.  buat entry ber tajok “Segmen Zana : Salam Ramadhan
                                                 --- BERES---

                            2.  letak header zana  

3.  follow blog zana *xfollow pun xpe yunk ,. zana xkesah

---MAU FOLLOW GAK --
- KE 550 -

4. like fan page zana *xlike pun xpe ,. tiada paksaan

-- BERES LIKE -- 

5.serta kan nama *nama panggilan sahaja
-- WAWA--
--TEH TARIK --

6.serta kan umo pada tahun semasa

-- 20 ( BUGET MUDA )--

7.serta kan ,. raye nie baju warna ap :D

-- BIRU LAUT --

8.  beritahu dengan ringkas dan padat pengalaman d bulan ramadhan

- ciK zANA thun ni bagi , wa best giler , sebab dapat sambut puasa dengn family . Puasa pertama pulak tu, sebbnya dah 3 tahun sejak 2008 sambut puasa mesti last- last puasa baru dpt sambut. Wawa rase thun 2011 banyak bertuah lgi- lagi bulan puasa. Alhamdulilah ,,Pengalaman takkan di lupekan lgi bile dapat kegembiraan dalam family dengan kemeriahan yang ada ;--

9. da ciap sume ,. tinggal kan link d kotak komen yer ^^-
----BERESS---

P/S : Thanks cik zana,, ajurakan segmen nie :) 











2 comments:

Nur Syazana Mohammed Sani said...

first of all ,. thanx coz join ^^

dapat berbuka dengan family memang rase laen nikmat nye :D

nanti jangan lupe check bloglist okay =)

rajin rajin komen entry zana kay ,. zana akan balas d blog wawa :D zana suke orang kutok entry zana =)

teh tarik said...

zana ..cik adik thnks gak ..
singgah blog tak seberapa :)