Friday, 12 August 2011

Segmen : Promote Blog 2 (Kotak Bulat)

Salam 


haahaa..bulan ni aku sgt tamaak rakus heheeh,,,,:) ada den kesah ,,,Cik Kb buat segmen lorh ..tok kali kedua..ni .Tetapi, pertama kali baru aku nk join segmen dia ...SI bulat panda alahai keluar dari kotaknye ehehee cumil .. Aku duk buhsan- buhsan kt rumah ,,jadi merajinkan diri :P


                                                SEGMEN KB 


Syarat-syaratnya sama macam yang dulu, kalau dah join rasa nak join lagi pun tak pe..

1. Korang buat satu entri " Segmen Promote Blog [kotak bulat] "
2. Letak kan header 
3. Membebel lah suka hati korang..
4. Follow blog ni untuk tau step seterusnya ye... hehehe..
5. Linkkan ke blog ni dan tinggalkan link kat komen ni ye.
6. Like lah page dia kalau suka..


Tarikh tutup segmen kali ni lama sikit ye sebab ramai mengadu tak sempat join.. DIa tutup segmen ni pukul 10 malam 13/8/2011 ok..


Penyertaan selepas segmen ditutup, tidak diterima ye..harap maklum..


p/s:  Terima kasih CIk kotak Panda :) 

13 comments:

kotak bulat said...

thanks join.. :)

Run Away said...

salam kenal.....;d

teh tarik said...

kotak bulat ..: welcome
run away : salam kenal gak

NasZ said...

singgah sini dari segmen kotak bulat.

kita satu kumpulan. kumpulan 3.

jemput ke blog saya ye?

MOHD NASER.com

teh tarik said...

naz: hehe hye

Zul Fattah said...

Salam...
dari kumpulan 8...

already follow u..

http://zulfattah.blogspot.com/

Fad said...

hai!!!cikgu fad dtg..dah promote blog awak tau..meh la tgkk...dan follow awak gak...:)jom kenal2..

Farah Chewcorns said...

farah dtg , kita sama group ;)

ArulchelseA said...

dtg singah..

~faranajwa~ said...

hi, dr segmen sama, kump 5
follow u~follow me back ya
tolong LIKE kn entry ni, TQ ;D

http://farazone.blogspot.com/2011/08/contest-hadiah-raya.html

teh tarik said...

zul : done
cikgu : done
hey dak chelsea : done

fara ok :)

Ezad Skytech said...

Salam perkenalan..

Singgah sini dari segmen KB..dari group 2..hee~

Princess Feyqa said...

salam :) feyqa lawat sini.. dan sudah follo. jemput ke blog feyqa ye and follow if menarik hehe