Monday, 4 April 2011

"oh jangan dak tidak"

 wahai cik diri ku,, kenapa study aper pun tak masuk... Final nk dekat pe belajo pun tak tau sih2,,Sok ade test
2 subject yg kene ulang aduh,,,taknak Ulang lagi,,,tidak............................
  Ya Allah,.bantu hamba mu ini,,,kenapa ape yang di pelajri tak masuk--masuk..Pe salah aku lah ?
Malam nie stdy pun kompem sok lupe...
 "Wahai subject ku nie,,,tlg jangan wt cm nie lgi k"
ha...................Kenapa tak cm web,,susah tapi bile dapt output cnteklah gak,,Ni bile output,,aduh,,,hitam putih je aku tgk screen uh ?

 Sekurang nye,,ade kaler,,hahah..aku ni nak memilih plakk..Duhai ,,sbo jelah,,dugaan belajor tak semua,..ok ade tron naik,,,??? Kan syok ada family kt penang nie,..ari2 aku leh ngadu kt mak...lgi2..Lantaklah aku mmeg anak emak,.Aku dah tak dulik org cakap aper..Rindu kah mak kat aku" mak akk nak mak" :"(...




p/s: Yang mana sato??? susah...

No comments: