Thursday, 28 April 2011

"bye2....to penang"

salam ...
hahaha...sok dah nak balik JB..bye2...Penang. a.k.a Pulau Pinang.tok 9 bulan,.gone miss you all..banyak kenangan kt Penang..hidup merantau nie..banyak makan kos...mintak lau smbung belajar,,janganlah dpt jao..lgi tidak,...taknak...ok..tak mau dah,,,tak larat..
penang...mengajar saya
banyak dan banyak bersabar...........
.








    


rindu semua...rakan2,,ku terutaman dip3c..dan kwn2 kt penang...


bye3...penang for 9  month........


 "video....sje masukkan,,bukan hanya yg bercinta jerk,...rakan2,..juga...k...k.k"

 P/s: Aku akan rindu semua...tq kepada yg banyk bantu diri ..aku..Hanya Allah sahaja dpt membalas sje3...dri..mu..semua.. :)

Sunday, 24 April 2011

"4 more"

salam 4 hari lgi jer paper...lame tak update blog............aduh..duhai,.,tlog lah paham.....lau nak aku jadi org tgh..ko try lah sendri ..eee..
germ aku ini org lah...




berbalik lagi 4 paper..knp dipilih 4 hari berderet..taknak lah..jgn...pastu hbs..naik muak ..tpi kene gak 




...........
 angka 4 cept3 skit ..leh balik cepat... hueawaaaaaaaaaaaaa





sayang angka 4..
...Insya Allah semua..dip3c boleh buat kan..pe2..pun..usaha... doak :)






p./s';;blah2..blah2...



Sunday, 17 April 2011

"hidup kene buat pilihan"

    Dalam hidup manusia di beri banyak pilihan,,...........so aku kene buat byk plihan..kadang jerk aku buat
pilihan yang tak tepat kenapa per??? Cam2 aku dah fikir hbs pelajar ni nk smabung ke nak keje?
biarlah mase yg menentukkan yer?

DIMANA harus ku tuju????    



pe2..pun aku kene berani membuat plihan...kalau salah...len kali jangan buat pilihan yang salah k...
wahai cik wawa haaaaaa........
rindunye family takpe lgi 2 minggu jerk bak blik kan2....sabar2...final hnye senyum menunggu dewan peperiksaan...


 p/s: GOOD luck kepada semua rakan2---yg menghadapi final
Doa,usaha dan tawakal!!. ............ :)

Friday, 15 April 2011

"TERIMA KASIH"

"SJE jer ckp terima kasih kepada semua yg sentiasa,,,sudi support aku dari belakang.....Hnya ALLAH sahja yang dapat membalas jasa kmo semua..."



p/s" di mana kmo?

Tuesday, 12 April 2011

"STUDY'

"Study lah sampai aku mati...sampai naik lebam mate...sambil  update blog haha...wajib kot :)"..sampai rase pale ni nak terkeluar ec...pale aku an pale hard disk 256 MB .....agagaga.....takkan 192,,,kot..version lame... mesti sekali masuk 64 bit insya Allah.............Hope i can do it"
sampai naik buta....        
SAMPAI 6 subject final ni masuk kepale...yer....ok :)





smart2...smart.............   
..tak yah dulik kiri kanan nk ckp pe3...pun...mampui la diorg nk ckp pe2...pun



p:S:...pusing2... :)(

"sabar..trus sabar,,dan sabar"

"Part nie tak banyak nak post...ape yg aku boleh ckp...sbo2...dah sbo jelha..pe2 berlaku dalam hidup..>
ni post pun sbb nak sbor jelah............................................................................................  :)
YA ALLAH,,JADIKAN AKU SABAR DENGAN SETIAP DUGAAN MU..."

aku manusia biasa... :)




p/s: org ckp ape pun,,,mereka kene kenali aku dulu :)

"durina oh durian"

"alhamdulilah dapt gak...aku makan durian...sian ko...SHAYANA ROSLAN ...sbor yer,...umah niekan bnyk hantu durian.."
SEDAP!!!!

   
DPT GAK MAKAN AKHIRNYE....
  ..RINDUnye dgn durian nak lgi2..nak belilgi,,,hehehehe :)

p/s : MELAWATI ..wek... :)

Monday, 11 April 2011

"luku sedunia'

   salam per,,,hari nie luku sedunia kahahahahaa...syok hari ni aku tak lgi P wek :) dulik per walaupun kerete..MOto? t2 lah,,,cutim sem nie sempt kot buat ahhaa....

Lc idaman ku hahaha
beragan ja lebey...

Ego no 2 hahaha

ceh beragan je lebey lesen pun takde hahaha...dahlah exciden dulu malu dalam poly lak uah ahahha
bwk reti tapi,,,tak sgt lah ahhaaha.. nak jugak mek lesen mesti wajib..dpt sebat LC adik ahahha..
Berbalik kepada kisah lesen wah2 suke no PPP anymore...
suke2...bilaku ceria...



hm hahaha...wah..moto i need kmo jugak ah :)


p/s: kmo asyik ckp luku ja knp?hahaha dtg sne luku pale kmo nalik dak 65 kg tinggi 173 nie



Saturday, 9 April 2011

'kenangn di ulu paip'

       Alhamdulilah, kami selmt pergi dan balik.. dari ULU PAIP, KEDAH.. Amin...
pe2 pun ku gembira...mandi2...cm dugaan sebelum nk pergi...Semuanye berjalan lancar.. hahah..yg kenangan paling best aku dan yana rakan ku...Gatal2 nak mandi jao,...ha kau..sato badan kene ulat..Menjerit masing2,,,nsb bek tak bnyk sgt :).. Sahaja nak mencube haha..Cik aidar..lgi trok kene yg besar punya haha..tapi kenangn ni semua tkkan aku lupekan :)

saya dah kak ida

In this foto :
lieza, sya,aidar,eka, dan ida

Bersama
eka, sya,husna (pink) lieza dan aidar

Kenangan bersama

Syok mandi

KAmi


shu dan ain

yana dan aku

paan, aidar ,ida (pink) aku dan eka
dak2,,,rumah ahhaha

* Mereka *



aku sgt sayang pada mereka...mereka,,,,kesayg aku ...
P/s: kau..kurangkan kepercayaan aku pada kau udah ! :"(

Wednesday, 6 April 2011

"jiwa runsing'

                hye,,,my blog,,ni bukan kes jiwa kacau dah ni jiwa runsing...hehe....Aku naik pening semalam,,bongek punye org nka blha pun nak amek hp aku..nasib bek lah,,,ade memeb2 yg tolong,,tidak,,,hp one of my life..Tak boleh hidup tanpa hp.. bile bukakk pic folder laptop..aku teringat..yg lame...bukan aper,,,sje teringt,,,,,


Kadang- kadang tipulah lau tak rindukkan si lame,,,
semoga dia ber bahagia,,,di UITM uh k
dia baik hanya tok org yg baik..
wahai...budak masak....




Ya Allah,,,ku pohon kebahagian si dia...
tak sempat...nak bersama dia,,pun hanya kawn,,, :)


cinta is buta hahahah wekm :P   




Love lirik nie.... 




Aduhai! Seribu Kali Sayang

Berdosakah diriku
Terpaksa melepaskan
Cintamu yang serapuh
Dahan nan kering usang
Yang akhirnya kan patah
Terhempa gemeretap
Oh sungguh memilukan
Tak dapat ku bayangkan

Seribu kali sayang
Sangkaku kan ke mati
Cerita kasih kita
Rupanya seketika
Setelah merelakan
Setelah kau bisikkan
Segugus janji-janji
Tergamak kau mungkiri

Apakah sebenar yang terjadi
Hingga kau bersikap demikian
Sedangkan kau
Sesungguhnya percaya
Kasihku tak berbelah bagi

Aduhai
Tak sanggup ku kenangkan
Semua telah nyata
Cintamu gurauan
Datang dan hilang
Semahu hatimu
Itulah falsafah
Pegangan cintamu
Namun harus kau ingat
Hati yangmanakah
Selamanya kan sabar

P/S: TOLAH...dulu gegeh,, ahahahaha bongek jerk :P

Tuesday, 5 April 2011

'air mata"

             Sje jer buat tajuk air mata,,,hahahaha............eee...tknk lah jatuh kan air mta,,,lgi,,tak tau,,,bukan air mata di mata,,tapi air mta di hari..nie belum g habis terubat,,,duhai,,,Sato hari tlonglh wt hati relaks

...Tolong hati ku mintak sehari ja,,,,cukop,,,bukan taknak,,tpi,,,aduh geli,,,jerk aku nk bermadah...saya tak mau..
saya rindu rindu,,,,rindu hati yg gembira sahja,,,saya mengharap to sahaja,,,Tamat sudah,,,penyeksaan test2..owh,,,tidak FINAL...knepa takde backup ape2,,lgi nie,,pemalas nyer,,,sya,,:).. Hati nak jugak merasa suke..tpi,,kenpa suah?yer...sbb takut 'jatuh ' 2 kali kot..atau,,aku yg memilih,,ha,,belajo kasi hbs,,,rapat2,,takpe kot,,,tapi tkleh ckp besar..sbb,,,sato ari ti mungkin ???Nk bermadah sahaja a...Terlekat hari nk tgk lirik lagu...


Biarkan waktu teruslah berputar
Mencintai kamu penuh rasa sabar
Meski sakit hati ini kau tinggalkan
Ku ikhlas ‘tuk bertahan
Cintaku padamu begitu besar
Namun kau tak pernah bisa merasakan
Malah kini kau ucapkan selamat tinggal
Membuat keresahan
Reff:[*]
Meninggalkanku tanpa perasaan
Hingga ku jatuhkan airmata
Kekecewaan ku sungguh tak berarah
Biarkan ku harus bertahan
[**]
Jangan pernah kau coba untuk berubah
Tak relakan yang indah hilanglah sudah
Jangan pernah kau coba untuk berubah
Tak relakan yang indah hilanglah sudah


'SESEKALE NK BERJIWANG"
P/S: Bukan tak mau,,tapi sabo yer..... :)

Monday, 4 April 2011

"oh jangan dak tidak"

 wahai cik diri ku,, kenapa study aper pun tak masuk... Final nk dekat pe belajo pun tak tau sih2,,Sok ade test
2 subject yg kene ulang aduh,,,taknak Ulang lagi,,,tidak............................
  Ya Allah,.bantu hamba mu ini,,,kenapa ape yang di pelajri tak masuk--masuk..Pe salah aku lah ?
Malam nie stdy pun kompem sok lupe...
 "Wahai subject ku nie,,,tlg jangan wt cm nie lgi k"
ha...................Kenapa tak cm web,,susah tapi bile dapt output cnteklah gak,,Ni bile output,,aduh,,,hitam putih je aku tgk screen uh ?

 Sekurang nye,,ade kaler,,hahah..aku ni nak memilih plakk..Duhai ,,sbo jelah,,dugaan belajor tak semua,..ok ade tron naik,,,??? Kan syok ada family kt penang nie,..ari2 aku leh ngadu kt mak...lgi2..Lantaklah aku mmeg anak emak,.Aku dah tak dulik org cakap aper..Rindu kah mak kat aku" mak akk nak mak" :"(...




p/s: Yang mana sato??? susah...

Sunday, 3 April 2011

"Mesti bUat Nyer"

SERABUT

         Aduh dah lame tk update blog,,rindu kmo wahai luahan hati aku,,,
                                                                    serabut,,lah,,,pale
                      deh final,,, aduh,,dgn perassan nie,,bercelaru lgi lgi,,


1. Pale aku cam nie,,rambut,,,cm ribut
2. Study2...ok study ,,, kenapa ko susah nak masuk,,,


P/S : KERJA2,,,,OH KERJA,,,,final2 oh final,,