Tuesday, 29 March 2011

*KENAPA AKU? **

                             Ya Allah,,kenapa aku sahaja yang disalahkan,,
           Mungkin ini dugaan kerana aku buat dirinya dahulu. Aku mahu bersahabat dengan nye..wahai insan itu,saya mintak maaf kerana buat awk dulu 7 bulan lalu..Saya paham jikalau kmo tak nak berkawan dengan saya. Aku terima ini sebagai balasanye...

.

p/s :SELEPAS INI KU HARUS....BERINGAT ,,,

Sunday, 27 March 2011

'Bersabar dalm hidup"

           kEnapa dgn aku? ,,bgn pagi sepatutnyer pergi kelas..kenapa.. Berat sagt kan kesalahan aku,,Ya allah, bantu hamba mu ini. Aku taknk menagis .......


p/s: TIADA GUNA AKU KESALKAN KERANA ...

6 sense - menyesal

Tak pernah ku fahami ertimu padaku
Tak pernah ku mengerti hadirmu untukku
Rasa yang pernah kau bagi
Cinta yang telah kau beri
Setelah ku terjatuh baru ku sedari
Betapa kau kekasih hingga hujung hati
Rasa yang setia menanti
Cinta yang tak akan pergi

Menyesal ku akui tak terima cintamu
Dan kini engkau pergi meninggalkan hidupku
Terlambat ku akui berertinya dirimu
Kerna hanya dirimu sambut cinta
Penawar peritku
Hanya dirimu
Tulus cintaku
Menyesal ku akui tak terima cintamu
Dan kini engkau pergi meninggalkan hidupku
Menyesal ku akui tak terima cintamu
Dan kini engkau pergi meninggalkan hidupku
Terlambat ku akui berertinya dirimu
Kerna hanya dirimu
Sanggup cinta penawar peritku
Sanggup cinta pengusap tangisku



p/s;LAGU NI MEANIGN BAGI AKU,,,salah aku!

Thursday, 24 March 2011

24/3/2011---

Hari ni kan,,aku nak cite pe ea..pasai family lah,ea..Mestilah aku ade parents tersayang,,kan.Aku tunggal ja,,bukan tunggal ape??..Tunggal perempuan jerk,,maner taknyer,,5 abg,sowang adik laki,,Sape cakap....jadi sowang perempuan nie,,tak best,,best,,,oooo, senang,,( padahal kadang2) buhsan kot  giler,,,nk di buat nyer,,,Dah takdir dah cmto,,,terima,,Mungkin ade hikmah,,

Seronoknye,,aku diberi akk2 ipar yang sporting alhamulilah,,,amin,,anak2 sedara yg cumill gito,,
hehehe..Dalam adik beradik ku,,haha aku,abg no 5 dan adik aku jerk lum kawin,,hm lame g nk pikit pasai uh ..Pernah jua aku saje tnyer mak aku' Mak pas dip akk kawin ea,,," tnye mak aku menjwab,,"hahah gatai,,dpt kn ijzah dulu" sje jerkm tnyer...Tak terpikir lgi setakat uh lgi,,,ahahaaha





                         Antara -antara koleksi,,aku haha..anak sedara aku,,
               dah boleh buat buat team bola sepak dah nie hahaa.....


p/s : PANTANG AKU,,ORG DOK CITE BUKAN-BUKAN PASAL AKU!!

Monday, 21 March 2011

**Jika kami mula berniaga***





Gambar..gambar ni hanya suku ,,pic kami meniaga..aha
mau tak syok niaga rase pengalaman org2 yg meniaga kt pasar malam, yg duk meniaga hari2,,uh..UMM,,bru sato hari niaga dah rase cm 10 Tahun,,dia punya penat,,dgn kareneh pelanggan lagi...Terima kasih semua pihak sebab..menjayakan apa jua aktivit sepanjang tiga hari nie..Tak kesah kmo semua dar kelas mane,,,hmmm pic2 nie kebnyakkan mereka ini adalah budak kelas aku..Kalau nak tau plz budak kelas aku,,Len kali aku cerita.skng ni nak cerita plz perniagaan kami hahaa..Kami jual aiskrim, apom dan dadih.Hari pertama lagi apom dah bergerak laju,, sedap kot,,khas dari "ceruk tok kun" kalau tak salah ejaan,,,dadih pun laju..Hari kedua pulak,,dadih habis,,,laju sgt2,, murah mai2 beli RM 1,,semua duk pulun setelkan semua brg,,alhamdulilah,,,Last day,,aku balik awl skti,,mereka2,,yg last2,,ckp aiskirm tinggal perisa staberry sahaje,, tinggal haha..bagus..Semua untung,,rugi mungkin ade kot sedikit,,bukan aku tukang kira,,duit pun,,,pe2 pun alhamdulilah ,,semuanye ok2,,sahaje..


P/s: HATI ni tolong jaokan,,,knp ha,,,serabut aku??.........


******zaman sekolah rendah ku,,,***************

Darjah 2


Pe nak jadi lah aku,, nie...
 P/S: "HARI NIE,,AKU RASE CM NAK BUNUH JERK sorg  budak nie ish2"